EKB Blogg

Helse Og Stressmestring

Det er forskjellige nivåer av stress der ute, og folk påvirkes av stress annerledes. En soldat kan for eksempel oppleve stress som PTSD, mens en hjemmeværende mor har sin egen type stress å forholde seg til. Uansett hva som stresser deg og hvordan, vil disse tipsene hjelpe deg med å takle byrden.

Puste gjør underverker for å lindre stress. Ta et dypt pust, dette bidrar til å oksygenere blodet ditt og kan hjelpe deg med å slappe av umiddelbart. Hvis du puster grunt, det fører til at hjertet å slå raskere og musklene begynner å bli spent. I stedet puste dypt, inhalere gjennom nesen, hold noen sekunder og deretter puster ut gjennom nesen.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å holde stressnivået nede er å gå ut en tur. Å gå en tur kan gjøre underverker for deg hvis du føler deg litt stresset. Du vil ta i frisk luft som du er ute og går, ser verden.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å bekjempe stress er å være motstandsdyktig. Når ting ikke går slik vi vil, vil vi noen ganger betrakte oss selv som et offer. Denne typen tenkning kan gjøre deg stresset. Prøv i stedet å overvinne vanskelige situasjoner så godt du kan.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å bekjempe stress er å prøve akupunktur. Akupunktur fungerer ved å målrette bestemte deler av kroppen som holder stress. Hvis du kan komme over ideen om å bli stukket med nåler, du kan finne at akupunktur virkelig fungerer ved å holde stresset nede.

Et flott tips som kan hjelpe deg med å holde stressnivået nede, er å slutte å stole på vekkerklokken for å våkne om morgenen. Å våkne opp til en vekkerklokke kan gjøre deg veldig stresset. Å lære å våkne naturlig er et mye bedre alternativ til en vekkerklokke.

Et flott tips som kan bekjempe stress er å aldri la deg engasjere seg i sladder. Alle vet at hvis de sladrer, vil det til slutt komme tilbake for å hjemsøke dem. Med mindre du vil takle en vanskelig situasjon i fremtiden, bør du styre unna sladder til enhver tid.

Ikke legg til stresset ditt ved å være mindre enn sannferdig. Selv de minste løgnene får folk til å føle seg skyldige og engstelige.

Hvis det er mulig, ta en kort lur i løpet av dagen når du føler deg stresset. Hvis kroppen din er utmattet, er du sikker på å føle deg mer utsatt for stress. Under søvnen vil ditt bevisste sinn hvile og ditt ubevisste sinn kan finne løsningene på situasjonene som forårsaker stresset.

For å bidra til å få stressnivået ditt ned, prøv å ikke være besatt av hver eneste lille ting. Hvis du er perfeksjonist, vil du ikke få noe gjort, og du vil ende opp med å være ulykkelig.

En ting er sikkert, og det er at stress ikke er noen piknik. Folk som takler stress ofte, vet hvor vanskelig det kan være å komme seg gjennom dagen. Vær oppmerksom og bruk tipsene du nettopp har lest ovenfor, for å hjelpe deg med stresset du føler. Lær å forhindre det før det starter.

Related Posts